In het vaccinatiecentrum in Landen wil men voor het jaareinde zoveel mogelijk boostervaccins toedienen.
Volledig scherm
In het vaccinatiecentrum in Landen wil men voor het jaareinde zoveel mogelijk boostervaccins toedienen. © Bollen

In vaccinatiecentrum zullen alle 65-plusser voor kerst boosterprik krijgen : “Ook alle J&J en Astra Zeneca nodige we nog voor jaareinde uit”

Landen/Linter/Zoutleeuw/GeetbetsIn het vaccinatiecentrum in Landen stijgt de prikkoorts sinds bekend raakte dat de hele bevolking een boosterprik krijgt. Voor kerst wil men alvast alle 65-plussers hun boosterprik gegeven hebben.

 1. Herinrichting Steenweg op Sint-Truiden voor meer fiets- en rijcomfort en hogere verkeersveiligheid in Walshoutem en Wezeren: “De onteigeningsplannen worden nu opgemaakt”
  Landen

  Herinrich­ting Steenweg op Sint-Trui­den voor meer fiets- en rijcomfort en hogere verkeers­vei­lig­heid in Walshoutem en Wezeren: “De onteige­nings­plan­nen worden nu opgemaakt”

  Wegen en Verkeer plant een volledige herinrichting van de Steenweg op Sint-Truiden (N80) tussen de Bormansstraat in Walshoutem en de Steenweg op Sint-Truiden in Gingelom. Het project loopt over een afstand van 3 km en omvat nieuwe fietsinfrastructuur, de aanpassing van een aantal kruispunten en nieuwe parkeerzones en de heraanleg van de rijweg. Tegelijkertijd zal Fluvius een gescheiden rioleringsstelsel voorzien.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.