De Amerikaanse zeearend Ragna is al een maand vermist.
Volledig scherm
PREMIUM
De Amerikaanse zeearend Ragna is al een maand vermist. © Bollen

Heeft u Ragna, de ontsnapte Amerikaanse zeearend, gezien? “Probeer hem zeker niet zelf te vangen”

Landen/Linter/Zoutleeuw/Hoegaarden/TienenDe zoektocht naar Ragna, de Amerikaanse zeearend die een maand geleden ontsnapte tijdens een demonstratie in Ronneburg in Duitsland, heeft helaas nog niets opgeleverd. Vorige week dook de roofvogel plots op in Orsmaal bij Linter en woensdag en donderdag werd hij gespot in Landen. De eigenaar schakelde valkenier Ralf Rallinger in om het dier op te sporen en terug te halen. Ralf roept nu op zijn beurt de hulp van onze lezers in. “Maar drijf Ragna zeker niet in het nauw.”

  1. Inbrekers slaan toe via dak en maken duizenden euro's buit in Bristol: "Zeker dat die twee ‘nette heren’ van de dag voordien er iets mee te maken hebben”
    PREMIUM
    Tienen

    Inbrekers slaan toe via dak en maken duizenden euro's buit in Bristol: "Zeker dat die twee ‘nette heren’ van de dag voordien er iets mee te maken hebben”

    In de Bristol in de slachthuisstraat in Tienen deden de vaste verkoopsters Lynn en Patricia donderdagochtend een nare ontdekking. Dieven waren via het dak de zaak binnengedrongen. Eenmaal in de opslagruimte wisten de inbrekers ook nog eens in een mum van tijd alle beveiligingen uit te schakelen. De kluis werd vakkundig opengebroken; naast de 1.500 euro cash geld konden ze nog een heel deel merkkledij en schoenen uit de winkel en voorraadruimte meenemen.“Gisteren vonden hier al vreemde zaken plaats, ondertussen vallen de puzzelstukjes op hun plaats”, zuchtten de dames.