In Landen werd er een gedumpte slang gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
In Landen werd er een gedumpte slang gevonden. © Animal Rescue Service

Gedumpte slang aangetroffen in doos in bos

Animal Rescue Service moest zondagavond wel een heel bijzonder beest gaan vangen: een gedumpte slang. Die werd gevonden in een kartonnen doos in een bos in Landen.

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Steffen Heusdens gaat Italiaanse toer op met nieuwe horecazaak ‘Bertha’: “En wanneer de pizza op is, kan je hier ineens de stoelen en het servies kopen!”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Steffen Heusdens gaat Italiaanse toer op met nieuwe horecazaak ‘Bertha’: “En wanneer de pizza op is, kan je hier ineens de stoelen en het servies kopen!”

  Dat het hard gaat voor Truienaar Steffen Heusdens. In 2021 opende hij ontbijt- en lunchzaak Maison S om amper een jaar later ijssalon Crème van ne vent uit de grond te stampen. Intussen wacht het derde pand op de Groenmarkt al op een nieuwe invulling door de jonge horecaondernemer. “Met Bertha gaan we voor pizza en pasta”, klinkt het, “Maar onthoud vooral één woord: chaos!”