In Landen werd er een gedumpte slang gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
In Landen werd er een gedumpte slang gevonden. © Animal Rescue Service

Gedumpte slang aangetroffen in doos in bos

Animal Rescue Service moest zondagavond wel een heel bijzonder beest gaan vangen: een gedumpte slang. Die werd gevonden in een kartonnen doos in een bos in Landen.

0 reacties

 1. Bewoner is het beu dat mensen parkeren voor inrit en plaatst dan zelf maar obstakels, maar dat breekt hem zuur op
  PREMIUM
  Linter

  Bewoner is het beu dat mensen parkeren voor inrit en plaatst dan zelf maar obstakels, maar dat breekt hem zuur op

  Een inwoner van Orsmaal bij Linter heeft zich de woede van de buurt op de hals gehaald. Door wegenwerken in de Korte Weg, de Kerkstraat en de Nieuwstraat moeten heel wat bewoners hun wagen immers verderop parkeren, maar net in het stuk van de Korte Weg waar je wel nog kan parkeren, heeft de man obstakels gezet om dat te verhinderen. Hij is het naar eigen zeggen beu dat de mensen voor zijn deur parkeren terwijl de gele strepen op de stoep erop wijzen dat het niet mag. Hij parkeert er dan wel zelf eventjes zijn wagen, “opdat niemand anders het zou doen”, en dat is ook de politie niet ontgaan...
 2. Steffen (28) opent gloednieuwe ontbijt- en lunchzaak ‘Maison S’ op 8 mei: “Truienaren mogen een frisse eyecatcher verwachten”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Steffen (28) opent gloednieu­we ontbijt- en lunchzaak ‘Maison S’ op 8 mei: “Truienaren mogen een frisse eyecatcher verwachten”

  Nog één week geduld en dan is het zover: de opening van de gloednieuwe ontbijt- en lunchzaak ‘Maison S’ van uitbater Steffen Heusdens (28). Een totaal ander concept dan Steffens voormalige brasserie ‘De Klok’ op de Grote Markt, maar wel eentje die Sint-Truiden nieuw leven zal inblazen. “Denk aan speciale gerechten zoals zoete aardappelfrietjes met feta en limoen, maar ook de geliefde videe of klassieke spaghetti”, zegt Steffen.
 1. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is