In Landen werd er een gedumpte slang gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
In Landen werd er een gedumpte slang gevonden. © Animal Rescue Service

Gedumpte slang aangetroffen in doos in bos

Animal Rescue Service moest zondagavond wel een heel bijzonder beest gaan vangen: een gedumpte slang. Die werd gevonden in een kartonnen doos in een bos in Landen.

0 reacties

 1. RECONSTRUCTIE. Waarom een schoenlapper het vuur opende in een Leuvens volkscafé: “Cisse kreeg een verdwaalde kogel recht in z’n hart”
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Waarom een schoenlap­per het vuur opende in een Leuvens volkscafé: “Cisse kreeg een verdwaalde kogel recht in z’n hart”

  Francis ‘Cisse’ Verstrepen (47) stierf achttien jaar geleden een gewisse dood in zijn stamcafé Aux Vieux Temps aan het station in Leuven. Niet door een val of een beroerte, maar een geschampte kogel trof de doodbrave mens recht in het hart. Het was in de tijd dat een grote Stella nog 1,30 euro kostte, maar ook de tijd dat Michel Poot als jonge snaak er nog tapper van dienst was. Hij was getuige hoe een ruzie tussen enkele buitenlanders compleet escaleerde. “Tijdens de assisenzaak werd ik zelfs ondervraagd alsof ík de crimineel was.”
  Rotselaar, Leuven, Diest
 2. Celstraf met uitstel voor scoutsleider die naaktbeelden van 200 vrouwen deelde: “Vijf jaar lang wantrouwde ik iedereen, want ik wist niet wie erachter zat”
  PREMIUM

  Celstraf met uitstel voor scoutslei­der die naaktbeel­den van 200 vrouwen deelde: “Vijf jaar lang wantrouwde ik iedereen, want ik wist niet wie erachter zat”

  Een 27-jarige man uit Velm (Sint-Truiden) is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van zes maanden met uitstel, nadat hij naaktbeelden van bijna 200 vrouwen en minderjarige meisjes openbaar had gemaakt. “Dat zijn daden ingrijpende gevolgen hadden, moet voor de beklaagde duidelijk zijn geweest”, luidt het vonnis, en toch vorderde de openbare aanklager vorige maand slechts een opschortende straf. Die straf is volgens de driekoppige rechtbank van Hasselt niet voldoende: “Dit soort beelden verspreidt zich razendsnel en leiden een lang leven op het internet.”
  Sint-Truiden