n het Huis van het Kind, gelegen in hetzelfde gebouw, werd de voorbije twee jaar erg ingezet op de versteviging van de partnerschappen en het bieden van gespreks- en overlegruimten.
Volledig scherm
n het Huis van het Kind, gelegen in hetzelfde gebouw, werd de voorbije twee jaar erg ingezet op de versteviging van de partnerschappen en het bieden van gespreks- en overlegruimten. © RV

Feestelijke opening Ons Zonneke en Huis van het Kind

LandenAfgelopen zondag werd de officiële opening van het stedelijk kinderdagverblijf Ons Zonneke en het Huis van het Kind gevierd. De nieuwe locatie werd net bij het begin van de coronacrisis in gebruik genomen.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.