LANDEN-Kerst in Landen is dit jaar ook met de auto door een kerstdorp rijden
Volledig scherm
LANDEN-Kerst in Landen is dit jaar ook met de auto door een kerstdorp rijden © Bollen

Drive-inkerstdorp als corona-alternatief voor de feestdagen

LandenLanden komt met een origineel alternatief om er in de stad alsnog een kerstsfeer in te krijgen. Op zaterdag 19 december tovert de stad domein ’t Park om tot een sprookjesachtig kerstdorp waar je in eigen auto een tocht beleeft. 

 1. Gewezen PVV-schepen maakt zich zorgen over de loods waarin het vaccinatiecentrum komt in Landen: “Op het domein is asbest aanwezig”
  PREMIUM
  Landen

  Gewezen PVV-sche­pen maakt zich zorgen over de loods waarin het vaccinatie­cen­trum komt in Landen: “Op het domein is asbest aanwezig”

  “Het voorziene vaccinatiecentrum in domein Het Park in Landen baart mij zorgen. Er is asbest aanwezig en bovendien ligt de ingang in een zeer gevaarlijke bocht. Ik vind deze locatie niet geschikt.” Dat zegt Joseph Peeters (69), gewezen Landense schepen van Openbare Werken en Ruimtelijke Ordening voor de toenmalige PVV en gewezen advocaat. Hij stuurde de hogere overheden een mail om zijn bezorgdheid te delen. “Als 69-jarige behoor ik tot de risicogroep en nu moet ik mij laten inenten in een omgeving waar ik mij echt zorgen om maak.” Huidig burgemeester Gino Debroux (L’anders) ontkent dat er een probleem zou zijn.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre