Binnenkort hebben alle ruilverkavelingswegen een eigen naam.
Volledig scherm
Binnenkort hebben alle ruilverkavelingswegen een eigen naam. © stad Landen

De ruilverkavelingswegen in Landen krijgen hun eigen naam

LandenIn het verleden kreeg een aantal ruilverkavelingswegen in de gemeente al een naam. Andere ruilverkavelingswegen hebben dan weer geen eigen naam. In een aantal gevallen was er twijfel over de schrijfwijze of kwam de naam niet overeen met de benaming op de kaart. Om de veiligheid in functie van de bereikbaarheid voor hulpdiensten en de duidelijkheid op het terrein te verbeteren, moeten deze onvolledigheden worden opgelost.

  1. Vaccinatiecentrum ontvangt eerste virusvechters : “Zelf al besmet geweest, maar zo bescherm ik toch wat oma en opa extra”
    Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Glabbeek/Landen/Linter/Zoutleeuw/Geetbets

    Vaccinatie­cen­trum ontvangt eerste virusvech­ters : “Zelf al besmet geweest, maar zo bescherm ik toch wat oma en opa extra”

    In het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen was het woensdagavond een drukke bedoening. De eerste kinderen tussen vijf en elf jaar kwamen er voor hun eerste prik. Opvallend : enkel blije gezichten van zowel kinderen als ouders. De medewerkers hadden zich ook geen moeite gespaard om alles op kindermaat te voorzien. Sommigen van hen wilden dan ook nog eerst te ‘speurtocht’ af maken voor ze naar huis mochten gaan. De kinderen die we zagen, die komen alvast zonder twijfel over drie weken met de glimlach terug voor hun tweede prik.