Carla Reynaerts opende officieel boekentil Baloo.
Volledig scherm
Carla Reynaerts opende officieel boekentil Baloo. © RV

Boekentil Baloo geopend

Naar aanleiding van de Werelddag van het Boek en de auteursrechten op 23 april, vond Carla Reynaerts dit het geschikte moment om met haar boekentil Baloo naar buiten te komen. 

0 reacties

 1. Toch (school)bus voor inwoners van Wange
  Landen

  Toch (school)bus voor inwoners van Wange

  Vanaf 1 januari 2022 gaat De Lijn in heel Vlaanderen van start met plan ‘basisbereikbaarheid’. Hierdoor zal bus 348 binnenkort niet meer rijden. Er was sinds de goedkeuring van het openbaar vervoernetwerk op 13 oktober 2020 onduidelijkheid of er een schooldienst ging blijven in Wange. Ondertussen is het duidelijk dat een andere lijn de ritten van Tienen naar Landen zal overnemen. Hierdoor kunnen leerlingen en inwoners van Wange, Neerhespen en Overhespen ook in de toekomst gebruik maken van een schoolbus naar Landen, zoals ze dat vandaag doen met schoolbus 348. Het belangrijkste verschil is dat de bus al in Tienen vertrekt en niet (pas) in Overhespen. Bijkomende details worden verder uitgewerkt.
 1. Landense rugbyclub RC Haspinga start met rugbyschool voor jongeren
  Landen

  Landense rugbyclub RC Haspinga start met rugby­school voor jongeren

  Op 16 mei organiseert rugbyclub RC Haspinga een startdag voor jongeren, zodat ze op een speelse manier kunnen kennismaken met de sport. De club startte in 2014 met een ploeg voor mannen en breidde twee jaar geleden uit met een vrouwenploeg. De club beschikt sinds kort over een accommodatie die er toe leent een jeugdwerking uit te bouwen. Na zes jaar is er de ambitie en de omkadering om een nieuwe generatie spelers te laten kennis maken met deze mooie, maar minder bekende sport.
 2. Mobiel vaccinatieteam geeft eerste prikjes aan huis : “Blij dat er zulke oplossing is”
  Boutersem

  Mobiel vaccinatie­team geeft eerste prikjes aan huis : “Blij dat er zulke oplossing is”

  Het mobiele vaccinatieteam van de Eerstelijnszone Oost-Hageland (ELZOH) reed vandaag voor het allereerst uit. Voor mensen die willen gevaccineerd worden maar om medische reden zich niet naar het vaccinatiecentrum in Tienen of Landen kunnen komen, zorgde de ELZOH voor een mobiel team. De eerste patiënten kregen zo hun eerste prik. Georges Vandenborne (78) uit Boutersem mocht vandaag de spits afbijten.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil