Afgelopen zondag is een jongen bijna verdronken in het buitenzwembad van Plopsaqua Landen-Hannuit.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen zondag is een jongen bijna verdronken in het buitenzwembad van Plopsaqua Landen-Hannuit. © Photo News

Bezoeker Plopsaqua Landen-Hannuit redt kind van verdrinkingsdood: “Het was niet verplicht, maar vanaf nu zetten we aan elk bad een redder”

LandenBijna liep het afgelopen zondagmiddag fout voor een bezoekertje van waterpretpark Plopsaqua op de grens van Landen en Hannuit. Een jongen was er bijna verdronken in het buitenzwembad, maar gelukkig snelde een andere bezoeker te hulp. Door het incident gaat Plopsaqua Landen-Hannuit zijn veiligheidsbeleid herzien. 

  1. Vijf tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: Van feesten in Leuven, Tielt-Winge en Tienen tot wandelen door het Hageland of Cultuur voor de allerkleinsten
    PREMIUM
    Hageland, Leuven

    Vijf tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: Van feesten in Leuven, Tielt-Win­ge en Tienen tot wandelen door het Hageland of Cultuur voor de allerklein­sten

    Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 oktober? Geen nood, wij lijsten de 5 leukste activiteiten in het Hageland en Leuven voor je op. Van een duveltocht door het Hageland, cultuur voor de allerkleinste tot dansen in de rumba in Leuven en Kweikersdag in Tienen. Er is voor ieder wat wils.