Afgelopen zondag is een jongen bijna verdronken in het buitenzwembad van Plopsaqua Landen-Hannuit.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen zondag is een jongen bijna verdronken in het buitenzwembad van Plopsaqua Landen-Hannuit. © Photo News

Bezoeker Plopsaqua Landen-Hannuit redt kind van verdrinkingsdood: “Het was niet verplicht, maar vanaf nu zetten we aan elk bad een redder”

LandenBijna liep het afgelopen zondagmiddag fout voor een bezoekertje van waterpretpark Plopsaqua op de grens van Landen en Hannuit. Een jongen was er bijna verdronken in het buitenzwembad, maar gelukkig snelde een andere bezoeker te hulp. Door het incident gaat Plopsaqua Landen-Hannuit zijn veiligheidsbeleid herzien. 

  1. Spinningmarathon ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’
    Landen

    Spinningma­ra­thon ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’

    Organisatie b.strong uit Landen zet zich voor het tiende jaar op rij in voor ‘Kom op Tegen Kanker’. In hun strijd tegen kanker kan b.strong alvast rekenen op onder meer de de steun van de stad Landen die zich ook dit jaar opnieuw achter het initiatief schaart. Om te kunnen meedoen aan de 1.000 kilometer voor Kom op Tegen Kanker moet b.strong eerst een startbedrag verzamelen. Om aan het gewenste bedrag te komen, organiseren ze op zondag 24 oktober van 13 tot 17 uur een spinningmarathon in het oud stedelijk zwembad van Landen. Wie wil meedoen kan zich inschrijven (voor 20 oktober) via sport@landen.be.