De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen van het ongeval.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen van het ongeval. © Bollen

Bestuurder valt in slaap en knalt tegen poort : man legt positieve ademtest af

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. RESTOTIP. Tony Texas vervult ‘burgerplicht’ met verve
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. Tony Texas vervult ‘burger­plicht’ met verve

  There’s a new cowboy in town en hij luistert naar de naam Tony Texas. Wie zijn pad kruist, zal er geen schotwonden aan over houden, maar misschien wel een verzadigd gevoel. Jan Schevenels, voormalig zaakvoerder van The Chef in Hoegaarden, serveert sinds kort royale porties Amerikaans en Mexicaans streetfood. Toen er een pand kwam vrij te staan in de Leuvenstraat te Tienen zag hij zijn kans schoon om er een hamburgerrestaurant te openen. “Met Tony Texas vul ik een gat in het Tiense straatbeeld. Voorheen kon je hier niet terecht voor de betere burger”, meent Schevenels. Bij zo'n uitspraken nemen wij maar al te graag de proef op de som!
 3. Vaccinatiecentrum Landen blijft open tot 15 oktober
  Landen

  Vaccinatie­cen­trum Landen blijft open tot 15 oktober

  Nu de vaccinatiecampagne stilaan op zijn einde loopt, plannen verschillende vaccinatiecentra binnenkort te sluiten of zijn ze al gesloten. Op 15 oktober sluit ook het vaccinatiecentrum in Landen, de uiterlijke datum waarop alle centra zullen sluiten. Wie nog niet de kans kreeg om zich te laten vaccineren, is er welkom tijdens de vrije inloopmomenten op woensdag 8 en 15 september van 15 tot 16 uur. Wil je liever op een ander moment, dan kan je nog steeds een afspraak maken via het callcenter op het nummer 011 88 03 80.