Baby en kind achtergelaten tussen rugzakken in Plopsaqua terwijl ouders verfrissende duik nemen: “Ze waren nog maar half bij bewustzijn”

LandenIn Plopsaqua Landen-Hannuit is zondagavond rond 19 uur nipt een drama vermeden. Een baby van zes maanden en een kind van 2 jaar waren achtergelaten tussen enkele rugzakken terwijl de ouders aan het zwemmen waren in het zwembad. De kinderen dreigden het bewustzijn te verliezen, maar konden gered worden door de snelle interventie van de opgetrommelde medische diensten.

100 reacties

 • bianca philips

  2 maanden geleden
  Zulke mensen verdienen het niet om kinderen te hebben.Waar zit hun verstand hopelijk zetten ze de kindjes in een pleegt
 • eric meers

  2 maanden geleden
  Tja in België mag en kan alles , de gevangenissen zitten vol , de rechters zijn overbelast en de criminelen komen er dus meestal wel vanaf met een waarschuwing of bolwassing . Steek ze gewoon met 10 in 1 cel dan zullen ze de volgende keer wel 2 keer nadenken vooraleer ze stommiteiten uit steken
 • Kris Meltens

  2 maanden geleden
  Net gehoord dat ouders niet vervolgd worden.....moet er dan eerst een kind sterven of zo??
 • Paul Rubbens

  2 maanden geleden
  direckt kinderen afnemen en in pleeggezin plaatsen ...
 • pol Van den Berghe

  2 maanden geleden
  volgens parket geen probleem zegt men op tv in het nieuws
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.