Ongeval op de E40
Volledig scherm
Ongeval op de E40 © HVZ Oost

4X4 met paardentrailer vat vuur op E40

LandenOp de E40 in Landen vatte gisteren rond 15u een terreinwagen met paardentrailer vuur door een motorbrand. Zowel de bestuurder als het paard kon ongedeerd uit de brand worden gered door enkele voorbijgangers. Ook de brandweer was snel ter plaatse om het vuur te doven. Het bleef dus bij materiële schade.  

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.