De buschauffeur, een 29-jarige man uit Tienen, raakte ernstig gewond in het aangezicht en werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De buschauffeur, een 29-jarige man uit Tienen, raakte ernstig gewond in het aangezicht en werd overgebracht naar het ziekenhuis. © Bollen

18-jarige verdachte naar rechter voor slagen aan buschauffeur

Landen/TienenEen busrit tussen Landen en Tienen liep vrijdag rond 12.40 uur uit de hand. Omdat de buschauffeur voorlag op schema, besloot hij even halt te houden in de Brouwerijstraat in Landen én de vervoersbewijzen van de twee passagiers te controleren. Eén passagier, een 18-jarige jongen uit Landen, had geen geldig vervoersbewijs. 

  1. Spinningmarathon ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’
    Landen

    Spinningma­ra­thon ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’

    Organisatie b.strong uit Landen zet zich voor het tiende jaar op rij in voor ‘Kom op Tegen Kanker’. In hun strijd tegen kanker kan b.strong alvast rekenen op onder meer de de steun van de stad Landen die zich ook dit jaar opnieuw achter het initiatief schaart. Om te kunnen meedoen aan de 1.000 kilometer voor Kom op Tegen Kanker moet b.strong eerst een startbedrag verzamelen. Om aan het gewenste bedrag te komen, organiseren ze op zondag 24 oktober van 13 tot 17 uur een spinningmarathon in het oud stedelijk zwembad van Landen. Wie wil meedoen kan zich inschrijven (voor 20 oktober) via sport@landen.be.