Het voorval speelde zich af op het jaagpad langs het kanaal in Lanaken
Volledig scherm
Het voorval speelde zich af op het jaagpad langs het kanaal in Lanaken © Mine Dalemans

Zo kan het ook: wielertoerist maakt knelverband van shirtje en redt bejaarde vrouw (74)

LanakenWielrenners en gewone fietsers op het jaagpad, het is de afgelopen maanden niet altijd het perfecte huwelijk geweest. Gelukkig hoeft het niet altijd uit te monden in een discussie. Een wielertoerist heeft dinsdag in Lanaken een oudere vrouw verzorgd na een valpartij, en kon haar zo van erger behoeden.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.