Lanaken draagt haar kampioenen een warm hart toe.
Volledig scherm
Lanaken draagt haar kampioenen een warm hart toe. © Jempi Welkenhuyzen

Wilco Kelderman gehuldigd voor knappe prestatie in Ronde van Italië

LanakenVorig jaar moest Wilco Kelderman (29) nog verstek geven in de Ronde van Italië na een harde val in de Ronde van Catalonië. Maar dit jaar finishte hij derde. Eerder zette hij ook al eens een vierde plaats neer in de Ronde van Spanje. Men spreekt dus terecht een beetje van de nieuwe wielerpaus. Tijd voor gepaste hulde door het gemeentebestuur van Lanaken.

 1. TVO Dennis Hamers (E. Mechelen a/d Maas): “Ook in moeilijke coronatijden blijven we met Eendracht onze jeugd voetbalplezier aanbieden”

  TVO Dennis Hamers (E. Mechelen a/d Maas): “Ook in moeilijke coronatij­den blijven we met Eendracht onze jeugd voetbalple­zier aanbieden”

  Net als alle clubs beleeft eersteprovincialer Maasmechelen moeilijke coronatijden. Maar hoewel de inkomsten praktisch volledig wegvallen, blijft de Maasmechelse club ook in deze periode de kar van de jeugd trekken en de jongeren voetbalfun aanbieden. “Een dikke pluim voor de beheerraad die meteen na de lockdown-maatregelen het licht op groen zette om verder te gaan met de actieve jeugdwerking”, zegt TVO Dennis Hamers.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren