Keulen vindt dat men de cijfers uit de context trekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Keulen vindt dat men de cijfers uit de context trekt. © BELGA

“Waar diende vaccinatiecampagne anders voor?” Marino Keulen hekelt het panikeren nu besmettingen stijgen

Lanaken/OudsbergenDe kermis in Oudsbergen leidde tot een pak besmettingen, zelfs meer dan de gemeente in de afgelopen coronaperiode te verduren kreeg. Biostatisticus Geert Molenberghs zegt dat het aantal besmettingen overal en zeker in Hoeselt en Lanaken fel stijgt. Maar burgemeester Marino Keulen (Open Vld) van Lanaken wijst naar de bijzonder lagere ziekenhuisopnames in Genk en Hasselt. “Molenberghs roept nog helemaal alleen in de woestijn", zegt Keulen. Hij wil dat we leren aanvaarden dat het virus er nog jaren zal zijn.

 1. Vijftien personen met alcoholintoxicatie binnengebracht op spoeddienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”
  Play
  Hasselt

  Vijftien personen met alcoholin­toxi­ca­tie binnenge­bracht op spoed­dienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”

  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijftien personen binnengebracht met een alcoholintoxicatie. De spoedartsen zijn niet te spreken over het gedrag van de feestbeesten. “Bovenop de miserie met corona vinden sommigen het ook nog nodig om onze spoedverpleegkundigen en artsen hiermee te belasten”, zucht woordvoerster Lieve Ketelslegers.
 2. RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”

  Hasselaren die in deze tijden een gezellige avond met vrienden of familie nog meer dan ooit weten te waarderen, kunnen sinds kort terecht bij Apéro Boules. Sinds afgelopen zomer is deze gloednieuwe zaak gelegen op Quartier Bleu, waar iedereen voortaan kan genieten van een potje ‘jeu de boules’ tijdens fingerfood, tapas of een smaakvolle burger. Wij proefden met plezier.