De groeiplannen op korte en op lange termijn zullen ervoor zorgen dat de site in totaal rond de 31 hectare groot zal zijn.
Volledig scherm
De groeiplannen op korte en op lange termijn zullen ervoor zorgen dat de site in totaal rond de 31 hectare groot zal zijn. © RV

Vlaamse regering wil uitbreiding Nelissen Steenfabrieken verzekeren

LanakenDe Vlaamse regering start een planproces op om de groeiplannen van Nelissen Steenfabrieken mogelijk te maken. Het ruimtelijke uitvoeringsplan biedt meer zekerheid over de toekomstige ontwikkelingen van het bedrijf. Zo moet het er op termijn voor zorgen dat de site in totaal rond de 31 hectare groot zal zijn.

 1. Schroothandelaar betwist dat hij leider is van bende die synthetische drugs produceert en verkoopt: “geen bewijzen van”

  Schroothan­de­laar betwist dat hij leider is van bende die syntheti­sche drugs produceert en verkoopt: “geen bewijzen van”

  De aanklager vorderde vorige week voor de strafrechtbank in Tongeren een stevige celstraf van twaalf jaar voor een Nederlandse schroothandelaar uit Lanaken. Als spilfiguur stuurde de man een 12-koppige Belgisch-Nederlandse bende aan die in 2018 op grote schaal synthetische drugs produceerde en verkocht, zo klonk het. De man zelf betwist zijn leidersrol. “Daar zijn helemaal geen bewijzen van”, pleitte zijn advocaat.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen