De woning van het slachtoffer aan de Heirbaan in Rekem, waar de arts met een injectienaald binnendrong.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning van het slachtoffer aan de Heirbaan in Rekem, waar de arts met een injectienaald binnendrong. © Karolien Coenen

Stalkende arts in maart voor strafrechtbank voor ‘moordpoging’ met injectienaald op liefdesrivale: “Ze wilde de perfecte gifmoord plegen”

RekemEen vrouwelijke arts uit Pelt, die tijdens de ochtend van 29 mei 2019 de woning van haar liefdesrivale in Rekem binnendrong en haar slapende slachtoffer met een injectienaald te lijf ging, moet zich op 30 maart verantwoorden voor de strafrechtbank in Tongeren. Ze staat terecht voor poging toedienen van schadelijke stoffen met mogelijk de dood tot gevolg en poging doodslag. Maar volgens de advocaat van het slachtoffer wilde de arts wel degelijk de perfecte moord plegen. “Dit was een minutieus voorbereid plan, alleen is mijn cliënte net op tijd wakker geworden.”

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.