Sarah Loyson heeft een psychologiepraktijk geopend in Lanaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Loyson heeft een psychologiepraktijk geopend in Lanaken. © Karolien Coenen

Sarah (25) start met psychologiepraktijk ‘Mijn Bubbel’: “Coronacrisis versterkt mentale klachten”

LanakenDe 25-jarige Sarah Loyson uit Rekem heeft maandag de deuren geopend van haar eerste psychologiepraktijk. Die kreeg de naam ‘Mijn Bubbel’, een verwijzing naar de aanhoudende coronacrisis. “Ik wil een extra initiatief zijn tijdens de pandemie. Ik merk dan ook, net zoals andere psychologen uit m’n omgeving, dat de coronacrisis mentale klachten vaak versterkt”, klinkt het.

 1. Veertiger die kamers verhuurt voor prostitutie veroordeeld tot drie jaar cel: “hij profiteerde op een parasitaire manier van de buitenlandse meisjes”
  PREMIUM
  Lanaken/Bilzen/Maasmechelen

  Veertiger die kamers verhuurt voor prostitu­tie veroor­deeld tot drie jaar cel: “hij profiteer­de op een parasitai­re manier van de buitenland­se meisjes”

  Een 48-jarige man uit Lanaken is veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, een jaar minder dan de aanklager had gevorderd, omdat hij in 2018 en 2019 kamers ‘met sfeerverlichting’ verhuurde in panden in Genk, Lanaken, Bilzen en Maasmechelen. Buitenlandse meisjes die illegaal in België verbleven moesten hem een abnormaal hoge huurprijs betalen. Als ze dat niet konden, moesten ze de helft van hun inkomsten uit de prostitutie aan hem afgeven. “En dat leverde hem nog meer profijt op.”
 2. Eerste Limburgse vaccinatiecentra vanaf 1 februari operationeel: “We willen 20.000 vaccins per dag toedienen”
  PREMIUM
  Limburg

  Eerste Limburgse vaccinatie­cen­tra vanaf 1 februari operatio­neel: “We willen 20.000 vaccins per dag toedienen”

  Tegen 1 februari zullen de acht eerstelijnszones in Limburg over één operationeel vaccinatiecentrum beschikken in de strijd tegen het coronavirus. Bedoeling is dat alle vaccinatiedorpen in onze provincie vanaf 15 februari startklaar zijn. In totaal zullen dat er minstens zestien zijn. Het zorgpersoneel van de eerstelijnszones zal er als eerste aan de beurt komen, bij wijze van oefening. Vanaf maart kan de ruime Limburgse bevolking een coronaprik krijgen. “We mikken erop om dan zo’n 20.000 vaccins per dag toe te dienen in onze provincie”, klinkt het.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie