PDG meldt verwaarloosde schaapskudde Pietersheimbos

LanakenJohnny Rutten van de Progressieve Democratische Groep (PDG) in Lanaken meldde afgelopen dagen een verwaarloosde schaapskudde. De politie deed de nodige vaststellingen en verwittigde de herder die terplaatse kwam.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Hoe een nakende scheiding (en een Hells Angel) leidde tot een molotovcocktail voor het parlement: “Het was een wanhoopsdaad”
  PREMIUM

  Hoe een nakende scheiding (en een Hells Angel) leidde tot een molotov­cock­tail voor het parlement: “Het was een wanhoops­daad”

  Pieter V. (37) uit Sint-Truiden genoot vorige zomer heel even nationale bekendheid toen hij een molotovcocktail naar het federaal parlement had geworpen. “Extreem-rechtse terreur”, klonk het meteen her en der maar voor de rechtbank maakte hij hiermee komaf. “Ik had ervoor al afstand genomen van dat wereldje”, klonk het. Wat hem dan wel tot de ‘terreurdaad’ dreef? Een merkwaardige cocktail van verschillende omstandigheden.