Burgemeester Marino Keulen en schepen Jolein Martens bij 'Atelier des Amis' Marres uit Lanaken.
Volledig scherm
Burgemeester Marino Keulen en schepen Jolein Martens bij 'Atelier des Amis' Marres uit Lanaken. © jempi welkenhuyzen

‘Opulence’, nieuwe naam en ander élan bij La Butte aux Bois

Neerharen - LanakenHet werd een volledig verzorgde namiddag omringd door de weelde en pracht van Domaine La Butte aux Bois. Vierhonderd gasten genoten van een wereld van luxe en welzijn, waarbij 22 exposanten de kans kregen om hun zaak te exposeren.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Sekswerker neemt wraak voor pepperspray in de ogen en plant uitbater prostitutiehuis mes in de buik: “Leest als script van Matroeskja’s”
  PREMIUM
  Tongeren

  Sekswerker neemt wraak voor pepper­spray in de ogen en plant uitbater prostitu­tie­huis mes in de buik: “Leest als script van Matroeskja’s”

  Een 39-jarige Poolse sekswerker is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel omdat ze de uitbater (49) van een ‘prostitutiehuis’ in Tongeren op 15 juli 2020 met een mes in de buik stak. “Ik was ervan overtuigd dat ze me zou afslachten”, verklaarde de man, die haar trouwens zelf met een BB-gun bedreigde. Ook hij ontkomt niet aan een straf.
 1. “Hij belde naar mijn werk en zei dat ik met een kleuter in bed had gelegen”: vrouw wordt drie jaar gestalkt na kennismaking via datingsite
  PREMIUM
  Pelt/Hasselt

  “Hij belde naar mijn werk en zei dat ik met een kleuter in bed had gelegen”: vrouw wordt drie jaar gestalkt na kennisma­king via datingsite

  “Ze droomde van huisje-tuintje-kindje. Nu wil ze nooit nog een man.” De advocaat van een jonge vrouw liet er in de rechtbank geen twijfel over bestaan wat de impact was van drie jaar extreme stalking. Dader was een 30-jarige man die het slachtoffer via een datingsite leerde kennen. En die duidelijk niet kon aanvaarden dat er geen relatie uit voortkwam.