Op bezoek bij La Butte aux Bois: Hollywoodchef Eddie Kerkhofs even terug thuis

NeerharenEddie Kerkhofs mag dan al meer dan een halve eeuw in Hollywood wonen, zijn roots in Lanaken blijft hij trouw. Zo bezocht hij afgelopen week samen met zijn vrouw het Domaine La Butte aux Bois.

 1. Limburgse Futsalteams blijven verrassen: “Borgloon op kop in de klassering, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

  Limburgse Futsal­teams blijven verrassen: “Borgloon op kop in de klassering, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

  De Limburgse Futsalteams in eerste Nationale blijven verbazen. Renolim Borgloon ging Charleroi in eigen huis verslaan en blijft met het maximum van de punten de klassering aanvoeren. Full Hasselt en ZVK Eisden Dorp wonnen hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk Proost Lierse en My-Cars Chatelet en prijken in de rangschikking op een gedeelde tweede plaats met drie punten achterstand op leider Borgloon.
 2. Veldritseizoen start nog zonder Ryan Cortjens: “Pas op 23 september weet ik wanneer het wel kan”
  Veldrijden beloften

  Veldritsei­zoen start nog zonder Ryan Cortjens: “Pas op 23 september weet ik wanneer het wel kan”

  Met de Rapencross in Lokeren staat zaterdag de eerste klassementscross op het programma. Zelfs met een vergrootglas is het aantal Limburgse deelnemers niet groot. Zeker bij de elite waar het nog wachten is op Quinten Hermans, Timo Kielich en Laura Verdonschot. Ook Ryan Cortjens (20) is er nog niet bij. De Lanakenaar lijkt het blessureleed achter zich gelaten te hebben, maar de competitie is voor later. “Pas op 23 september weet ik of ik mag lopen en dan kan ik denken aan starten”, vertelt Cortjens.
 1. Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteindelijk zat er voor Patro meer in”

  Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteinde­lijk zat er voor Patro meer in”

  De Limburgse derby tussen Patro Eisden en Thes Sport bracht niet het vuurwerk dat velen verwachtten. Het werd een gesloten wedstrijd met amper doelkansen. Beide defensieve blokken hielden de ruimtes klein, terwijl de aanvallende linies zelden gevaar creëerden. De brilscore is dan ook een terechte weergave van de het spelbeeld. Beide teams konden zich achteraf in de puntendeling vinden. Al vond trainer Stijnen, dat Eisden met twee goede mogelijkheden van Bounou het meeste aanspraak maakte op de zege.