Ondanks corona kijkt men tevreden terug op de voorbije periode.
Volledig scherm
Ondanks corona kijkt men tevreden terug op de voorbije periode. © Jempi Welkenhuyzen

Ondanks corona is Sportoase Montaignehof tevreden

Sportoase Montaignehof in Lanaken kijkt tevreden terug op een uitdagende zomer die bijzonder en atypisch te noemen is. Bijna 12.000 bezoekers maakten kennis met de vernieuwde werking die opgebouwd is rond gezondheid, comfort en vertrouwen en vonden bij Sportoase ontspanning, beweging, een verhoogde weerstand en dus een sterkere gezondheid.

 1. Vrijspraak voor Truienaar Bert (37) in zaak rond steekpartij is einde van moeilijke periode: “De fiets heeft me weer op het juiste pad geholpen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Vrijspraak voor Truienaar Bert (37) in zaak rond steekpar­tij is einde van moeilijke periode: “De fiets heeft me weer op het juiste pad geholpen”

  De 37-jarige Truienaar Bert Loenders werd deze week door de correctionele rechtbank van Hasselt vrijgesproken in een zaak rond een mogelijke steekpartij aan de Naamsesteenweg. Voor de dertiger is een moeilijke periode in zijn leven daarmee definitief afgesloten. “Ik ben gestopt met drinken, heb me op het fietsen gestort en ben zo een beter mens geworden”, laat Bert duidelijk verstaan.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance