Vooraan dienstencentrum Aan de Statie, in gebouw met WZC Ludinaca
Volledig scherm
Vooraan dienstencentrum Aan de Statie, in gebouw met WZC Ludinaca © Jempi Welkenhuyzen

Mei-Actie: gratis koffie met vlaai

LanakenGedurende de maand mei krijgen deelnemers aan activiteiten in het dienstencentrum Aan de Statie gratis een kopje koffie met vlaai of een croissantje.

 1. Belgische start-up Hoppy lanceert 200 elektrische deelfietsen in Hasselt

  Belgische start-up Hoppy lanceert 200 elektri­sche deelfiet­sen in Hasselt

  De oplettende Hasselaar heeft misschien al wel gemerkt dat er turquoise fietsen in het straatbeeld verschijnen. Vanaf de paasvakantie zullen dat er een stuk meer zijn, want dan lanceert de Belgische start-up Hoppy 200 gloednieuwe elektrische fietsen in de Limburgse hoofdstad. Hiermee voegt het bedrijf de negende stad toe aan zijn aanbod in Europa. “Dit is nog maar het begin”, klinkt het bij CEO Kenny Vercruysse.
  Hasselt
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.