Markt Maastricht mag weer open, burgemeester van Lanaken sluit op die dagen de grensovergang

Door een nieuwe noodverordening mag de wekelijkse markt in Maastricht opnieuw opengaan. Gevreesd wordt dat nogal wat grensbewoners uit ons land hun traditie terug opnemen en naar de markt willen. Zeker nu er momenteel geen Belgische markten zijn. Daarom gaat Lanaken op die momenten de grens afsluiten.

  1. 22-jarige Hasselaar die urenlang tegen zijn wil vastgehouden werd, nu ook gearresteerd: “BB gun, kogelwerend vest en restanten van drugs in appartement gevonden”
    Hasselt

    22-jarige Hasselaar die urenlang tegen zijn wil vastgehou­den werd, nu ook gearres­teerd: “BB gun, kogelwe­rend vest en restanten van drugs in apparte­ment gevonden”

    De 22-jarige man uit Hasselt, waarvan dinsdagochtend werd gedacht dat hij tegen zijn wil werd vastgehouden door een 23-jarige man uit Maaseik, is nu zelf ook gearresteerd. Volgens het Parket van Limburg werd er bezwarend materiaal aangetroffen in het appartement in centrum Hasselt waar de feiten zich voordeden. Er werd een BB gun, een kogelwerend vest en restanten van drugs aangetroffen.