Een beeld van camping San Lanaco in Lanaken.
Volledig scherm
Een beeld van camping San Lanaco in Lanaken. © Jempi Welkenhuyzen

Mannen die twee agenten werkonbekwaam sloegen binnenkort voor de rechter

LanakenDe twee Nederlanders die afgelopen weekend op camping San Lanaco elk een agent werkonbekwaam sloegen, zijn via snelrecht gedagvaard.

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. ‘Buurman’-frontman Geert Verdickt speelt op Hogeschool PXL ter ere van ‘Dag van de Dyslexie’
  Hasselt

  ‘Buur­man’-front­man Geert Verdickt speelt op Hogeschool PXL ter ere van ‘Dag van de Dyslexie’

  De Hogeschool PXL staat vandaag stil bij de ‘Dag van de Dyslexie’ en dat met niemand minder dan Geert Verdickt, de frontman van Buurman. Samen presenteren ze het lied ‘26 letters dansen in mijn hoofd’ om extra aandacht te geven aan dyslexie. “Op die manier willen we een hart onder de riem steken bij onze 350 studenten met dyslexie en hen te tonen dat ze niet alleen zijn”, aldus algemeen directeur Ben Lambrechts.