De man gooide een metalen houder tegen het plexiglas.
Volledig scherm
De man gooide een metalen houder tegen het plexiglas. © Mario's Ice

Man (36) die agressief uithaalt in ijssalon is opgepakt: “Hij wordt nog deze week via snelrecht gestraft”

De man die dit weekend zeer agressief tekeer ging in een ijssalon in Lanaken, is opgepakt. Het gaat om een inwoner uit de gemeente. De papa van twee kindjes werd herkend op de videobeelden.

119 reacties

 • Anneleen Geurts

  2 jaar geleden
  Ocharm dat ding waar die mee gooide, vloog bekan tegen zijn kind aan.. Dat voor een duf ijsje.. Als hij te mottig is om zn mond te bedekken dat hij dan ene km verder was gereden en een ijsje over de grens was gaan halen dan hadden zijn kids een ijsje gehad zonder dat ze hunne papa had moeten zien flippen.
 • Lesley Cuppers

  2 jaar geleden
  Wat een voorbeeld voor zijn kinderen die erbij staan!
 • ivan dejonghe

  2 jaar geleden
  is dat nu zo veel gevraagd om even een mondmasker op te zetten het is nu éénmaal de regel dus zorg er steeds voor dat je bevoorraad bent neemt haast geen plaats in beslag voor zakken of zo ik heb er drie in de wagen twee in mijn portemonnee alle wasbaar en dan thuis een doos van 50 stuks wegwerp
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 jaar geleden
  Die man moet hard gestraft worden en uiteraard alle herstellingskosten terugbetalen aan de slachtoffers .
 • Paul Boeie

  2 jaar geleden
  Dommigheid troef tegenwoordig , als ze hun goesting niet krijgen kloppen en maar roepen dat ze respect moeten hebben terwijl ze nog niet snappen wat het woord wil zeggen .
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 1. “We krijgen organisatie gewoon niet te pakken”: Agentschap Opgroeien zeer ongerust na mogelijke sluiting Hasselts kinderdagverblijf
  Hasselt

  “We krijgen organisa­tie gewoon niet te pakken”: Agentschap Opgroeien zeer ongerust na mogelijke sluiting Hasselts kinderdag­ver­blijf

  Er is bezorgdheid rond acht kinderdagverblijven van de vzw Rheia in Limburg. Nadat de vestiging in Heverlee eerder deze maand al dicht moest, maken ouders zich zorgen over verdere sluitingen. In Hasselt zou kinderdagverblijf Beau-Fort vanaf 3 oktober de deuren sluiten. “We willen de organisatie contacteren voor een dringend gesprek, maar niemand is bereikbaar”, zegt een ongeruste Nele Wouters van het Agentschap Opgroeien.