Laura en Michaël vervangen Els en Remi achter de toog van Brasserie De Wissel

Rekem-LanakenBrasserie De Wissel is een gevestigde waarde in Rekem en omstreken. Vanaf oktober vervangen Laura en Michaël Timmermans de huidige uitbaters Els en Remi achter de toog. Ze zullen zorgen voor een nieuwe wind in de zaak.

 1. Genkenaar Dogan Ercan (26) is baas van negen escaperooms en drie horecazaken: “Op mijn veertiende speelde ik AliExpress op de speelplaats met een brooddoos vol gadgets te koop”
  PREMIUM
  Genk/Hasselt

  Genkenaar Dogan Ercan (26) is baas van negen escaper­ooms en drie horecaza­ken: “Op mijn veertiende speelde ik AliExpress op de speel­plaats met een brooddoos vol gadgets te koop”

  26 jaar, zes horecazaken uit de grond gestampt en negen escaperooms op zijn naam in alle hoeken van het land: dat Genkenaar Dogan Ercan leeft voor ondernemen, is duidelijk. Als tiener begon hij met het verkopen van gadgets op de speelplaats om niet veel later een eigen kledinglijn op te starten. “Alleen wie durft, kan exponentieel groeien. En laat dat nu net een van mijn sterke én tegelijkertijd ook mindere kanten zijn”, lacht Dogan.
 2. Bloemenfestival Fleuramour viert 25ste verjaardag met 150.000 bloemen in Alden Biesen
  Bilzen

  Bloemenfes­ti­val Fleuramour viert 25ste verjaardag met 150.000 bloemen in Alden Biesen

  Al 25 jaar lang gebeurt er in de maand september iets magisch in en rond het kasteel van Alden Biesen. Het bloemenfestival Fleuramour strijkt er een aantal dagen neer om de landcommanderij in Bilzen om te toveren tot een waanzinnig bloemenparadijs. Dit jaar viert het festival zijn jubileumeditie met 150.000 bloemen en het thema ‘Magic’ als rode draad doorheen het vierdaagse bloemenspektakel.
 1. LEVENSVERHAAL: Ex-speler en jeugdtrainer van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentaliteit”
  PREMIUM
  Hasselt

  LEVENSVER­HAAL: Ex-speler en jeugdtrai­ner van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentali­teit”

  Jeugdtrainer bij Sporting Hasselt Johan Driesen is zopas op amper 49-jarige leeftijd overleden. Driesen speelde zelf in zijn tienerjaren vier seizoenen in het eerste elftal mee, waarna hij een transfer naar STVV versierde. Een verlammend verkeersongeluk maakte een einde aan die carrière, maar zelfs een rolstoel hield Driesen niet weg van het veld. “Hij bleef altijd strijdlustig en positief, maar helaas heeft hij zijn laatste gevecht niet kunnen winnen. Dit is een enorme schok voor onze voetbalfamilie”, aldus de club.