Elke schepen stelde haar top drie voor.
Volledig scherm
Elke schepen stelde haar top drie voor. © Jempi Welkenhuyzen

Lanaken Bubbelt stelt zomerprogramma voor

GellikNa het succes van vorig jaar van Lanaken Bubbelt werkte de gemeente ook voor deze zomer een divers programma van vrijetijdsactiviteiten uit. Het is opnieuw een mix van cultuur, sport en ontspanning. Speciale aandacht is er voor de jeugd met vier thema-avonden en dj-sets op Domein Pietersheim.

 1. Ook zo steun je de slachtoffers van de overstromingen: 99 euro om een marketingopleiding te volgen, gaat naar Rode Kruis
  Mechelen/Genk

  Ook zo steun je de slachtof­fers van de overstro­min­gen: 99 euro om een marketing­op­lei­ding te volgen, gaat naar Rode Kruis

  15.000 euro of meer inzamelen voor de slachtoffers van de overstromingen in ons land: dat doel stellen Mechelaar Eric Lippens (43) en zijn bedrijf Results&More voorop. Ze hebben zopas De Grootste Aula Van Vlaanderen gelanceerd. Wie 99 euro aan het Rode Kruis stort, kan in ruil een vierdelige cursus digitale marketing volgen. “De volledige opleiding kost normaal gezien 995 euro.”
 2. Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantiesfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”
  Hasselt

  Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantie­sfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”

  Wie van een zorgeloos vakantiegevoel in eigen land wil genieten, kan vanaf nu terecht bij de gloednieuwe horecazaak ‘NEKE Something Els’ in de Hasseltse Dorpsstraat. Als kersverse uitbaatster pakt Els Vanelderen (42) daar uit met verrassende ‘sharing food’-gerechten, wijn en bubbels, allemaal te midden van een stijlvol interieur.
 3. 22ste editie van Volle Bak Herk verrast met attractie ‘Fietsen door de maïs’
  Sint-Lambrechts-Herk

  22ste editie van Volle Bak Herk verrast met attractie ‘Fietsen door de maïs’

  Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus kan je in het Hasseltse Sint-Lambrechts-Herk opnieuw terecht voor de 22ste editie van Volle Bak Herk. In aanloop opende Volle Bak Herk, samen met Hasselts burgemeester Steven Vandeput, langs de Oude Truierbaan en de Biezenstraat ‘Fietsen door de Maïs’. Op een uniek lusvormig fietsparcours van 600 meter kan het publiek daar vanaf nu dagelijks terecht voor een gratis fietstocht door de maïsvelden van Willy en Marijke Philippaerts.
 1. Honderd mensen komen bloed doneren in kasteeldomein van Alden Biesen: “Bijzonder om éindelijk eens binnen te kunnen kijken”
  PREMIUM
  Bilzen

  Honderd mensen komen bloed doneren in kasteeldo­mein van Alden Biesen: “Bijzonder om éindelijk eens binnen te kunnen kijken”

  Het Rode Kruis zakte donderdag af naar Alden Biesen voor een bloedinzamelactie. Honderd mensen kregen de kans om in de bijzondere setting van het kasteeldomein bloed te doneren. Een gebeuren dat kon rekenen op veel interesse, want er konden geen inschrijvingen meer bij. “En dat is heel fijn, want we kunnen die donaties zeker gebruiken”, aldus het Rode Kruis.