Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ENL

Kienen in de straat gaat niet door vanwege aangekondigde regenweer

 1. Limburgse Futsalteams blijven verrassen: “Borgloon op kop, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”
  futsal eerste nationale

  Limburgse Futsal­teams blijven verrassen: “Borgloon op kop, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

  De Limburgse Futsalteams in eerste nationale blijven verbazen. Renolim Borgloon ging Charleroi in eigen huis verslaan en blijft met het maximum van de punten de klassering aanvoeren. Full Hasselt en ZVK Eisden Dorp wonnen hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk Proost Lierse en My-Cars Chatelet en prijken op een gedeelde tweede plaats met drie punten achterstand op leider Borgloon.
 2. Trixxo Arena is klaar voor ‘I love the 90's’ met op de affiche ... ‘Corona’: “Niet het virus, wél de geliefde Italiaanse danceformatie”
  Hasselt

  Trixxo Arena is klaar voor ‘I love the 90's’ met op de affiche ... ‘Corona’: “Niet het virus, wél de geliefde Italiaanse danceforma­tie”

  Het Hasseltse vaccinatiecentrum verhuist vanaf 26 september naar een kleinschalige locatie op Park H, en dat betekent dat de Trixxo Arena opnieuw feestelijkheden mag voorzien. Zo staat de volgende editie van ‘I love the 90's’ alvast klaar op 16 oktober, met op de affiche ... ‘Corona’. “En dan hebben we het over de Italiaanse danceformatie, die in de jaren negentig voor de ene na de ander hit zorgde”, knipoogt de organisatie.