Gemeente zoekt nieuwe schaapsherder

LanakenNadat de gemeentelijke vzw Toerisme vorig jaar augustus het contract verbrak met ‘Oer Natuur’ gaat men nu over tot het aanstellen van een nieuwe herder.  Het was de Libertijnse gedachtengroep PDG die destijds alarm sloeg over dierenverwaarlozing. Controle wees toen uit dat tal van schapen er slecht aan toe waren. 

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Van middeleeuwse markten tot leerrijke wandelingen: vijf tips voor het weekend in Limburg
  PREMIUM

  Van middeleeuw­se markten tot leerrijke wandelin­gen: vijf tips voor het weekend in Limburg

  Nog een lege agenda voor dit weekend en op zoek naar een leuke activiteit om daar veranderingen in te brengen? Met onze weekendtips helpen we je alvast op weg. Bijleren over de nieuwe meanders in Hamont-Achel, op beestig avontuur doorheen kinderboeken of liever bijdragen aan een duurzame wereld? Met onze vijf tips voor het weekend van 18 en 19 maart is er voor ieder wat wils.
  Genk, Hasselt, Zutendaal, Tongeren