De man gaf zich onterecht uit als lid van Hells Angels.
Volledig scherm
De man gaf zich onterecht uit als lid van Hells Angels. © ANP

Geen 20 maanden cel, wel eenvoudige schuldigverklaring voor strafexpeditie

De Hasseltse rechter heeft een eenvoudige schuldigverklaring uitgesproken namens een trio dat terechtstond voor een strafexpeditie tegen een man die zich onterecht uitgaf als lid van de Hells Angels. De man werd thuis opgehaald en naar het clublokaal in Rekem gebracht, waar hij stevig werd aangepakt. 

 1. Buschauffeur getuigt over aanval agressieve passagier tijdens zijn dienst: “Hij zei dat hij mij kapot zou maken”
  Tongeren

  Buschauf­feur getuigt over aanval agressieve passagier tijdens zijn dienst: “Hij zei dat hij mij kapot zou maken”

  Een vijftiger uit Lanaken die al 16 jaar als buschauffeur voor de Lijn werkt, werd op nieuwjaarsdag vorig jaar tijdens zijn dienst aangevallen door een agressieve passagier. “Zonder aanleiding gooide hij een blikje whiskey-cola over me uit, begon me te slaan en zei hij dat hij me kapot zou maken,” getuigde het slachtoffer voor de strafrechtbank. Zijn aanvaller riskeert 12 maanden cel.
 2. Genks jeugdproduct Daniel Krutzen pakt met Forge FC tweede Canadese titel op rij en staat op zucht van historische kwalificatie voor Amerikaanse Champions League: “Een uniek parcours”
  voetbal in het buitenland

  Genks jeugdpro­duct Daniel Krutzen pakt met Forge FC tweede Canadese titel op rij en staat op zucht van histori­sche kwalifica­tie voor Amerikaan­se Champions League: “Een uniek parcours”

  Het carrièrepad van Daniel Krutzen leest als een voetbalsprookje. De Lanakenaar kreeg zijn opleiding bij Racing Genk, maar moest na zijn tweede jaar bij de beloften op zoek naar een andere club. Daarop stak de nu 24-jarige verdediger de oceaan over en begon aan een Amerikaans soccer-avontuur. Met succes, want via de States ging het naar Canada waar hij zich met Forge FC voor het tweede jaar op rij tot kampioen kroonde. In de nacht van dinsdag op woensdag kan het zich kwalificeren voor de Concacaf Champions League.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"