Fietsrelanceplan Lanaken voorgesteld bij bezoek rotonde

lanakenMinister Lydia Peeters (Open Vld) stelde kort haar fietsrelanceplan voor Lanaken voor tijdens haar blitsbezoek aan de rotonde op de Tongersesteenweg. Ook kwamen nog enkele andere infrastructuurwerken aan bod.

 1. Honderden Maasmechelaren naar infodag Spartacuslijn 2’: “Een goednieuwsshow? Eerst zien en dan geloven”
  PREMIUM

  Honderden Maasmeche­la­ren naar infodag Spartacus­lijn 2’: “Een goednieuws­show? Eerst zien en dan geloven”

  Een driehonderdtal Maasmechelaren keek maandagavond de plannen van de toekomstige Spartacuslijn 2 in. Opvallend genoeg bleek de meerderheid kritisch en dan vooral voor het ontdubbelen van de Rijksweg. De Werkvennootschap stond héél wat aanwezigen te woord, en bij momenten ging het er pittig aan toe. ‘Een utopie gemaakt door studiebureau’s', vond de ene. ‘De ideale toekomst', vond de andere. Wij gingen langs.
  Maasmechelen
 2. Sint-Truiden bundelt lekkerste adresjes in eerste horecagids: “100 bistro’s, restaurants, cafés, frituren, ijssalons en takeawayzaken gebundeld in één gouden gids”

  Sint-Trui­den bundelt lekkerste adresjes in eerste horecagids: “100 bistro’s, restau­rants, cafés, frituren, ijssalons en takeawayza­ken gebundeld in één gouden gids”

  Mmm, Sint-Truiden! Onder die naam bundelt Sint-Truiden zo’n 100 smaakvolle adresjes van restaurants, frituren en ijssalons tot cafés. De eerste Truiense horecagids heeft een oplage van 30.000 en wordt vanaf nu verdeeld onder de inwoners en bezoekers van de stad. Op die manier geeft de stad haar horeca een extra duwtje in de rug.
  Sint-Truiden