Ann Simons pakt uit met een eigen boek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Simons pakt uit met een eigen boek. © De Zachte Weg/ Wingman NV

Ex-judoka Ann Simons stelt eigen boek voor over haar ‘zachte weg’ naar ondernemerschap

Na haar olympische medaille in het jaar 2000 in Sydney ging de Limburgse judoka Ann Simons het gevecht van haar leven aan. Zonder duidelijke tegenstander, zonder applaus, zonder podium. Om opnieuw iemand te worden in een bedrijfswereld die niet op haar zat te wachten. Haar verhaal en methode schrijft ze nu neer in haar boek ‘De Zachte Weg’. “Het boek zal geen levens veranderen, maar kan wel dienst doen als gids of inspiratiebron”, klinkt het.

 1. Protest tegen vier nieuwe windturbines Europark
  Smeermaas-Lanaken

  Protest tegen vier nieuwe windturbi­nes Europark

  De energiemaatschappijen Engie en Ecopower willen op het industrieterrein Europark in Smeermaas bij Lanaken de oude windmolens vervangen door nieuwe. Die zullen zwaarder en hoger zijn, en dat stuit op protest. Natascha Ummels, voorzitter van ‘Vrouw en Maatschappij’ (CD&V), ziet dit niet zitten. Zeker niet naast een woonkern en in een migratiezone van trekvogels. Daarenboven verwijst ze naar de deputatie van de provincie die eerder de vergunning voor een andere windturbine in de buurt heeft geweigerd.
 2. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Sint-Truiden al wakker van de Rode Duivels? “Kerstsfeer en voetbal horen niet samen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Sint-Trui­den al wakker van de Rode Duivels? “Kerstsfeer en voetbal horen niet samen”

  De energiecrisis zal ongetwijfeld een invloed hebben op de beleving van het WK Voetbal in Qatar. Dat blijkt uit onze rondvraag in Sint-Truiden. Het stadsbestuur heeft tegenwoordig andere dingen aan het hoofd, maar ook de lokale horeca-uitbaters, handelaars en voetbalsupporters voelen weinig van het WK dat voor de deur staat. “De winter is niet de tijd van het jaar voor een WK", klinkt het.