Ann Simons pakt uit met een eigen boek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Simons pakt uit met een eigen boek. © De Zachte Weg/ Wingman NV

Ex-judoka Ann Simons stelt eigen boek voor over haar ‘zachte weg’ naar ondernemerschap

Na haar olympische medaille in het jaar 2000 in Sydney ging de Limburgse judoka Ann Simons het gevecht van haar leven aan. Zonder duidelijke tegenstander, zonder applaus, zonder podium. Om opnieuw iemand te worden in een bedrijfswereld die niet op haar zat te wachten. Haar verhaal en methode schrijft ze nu neer in haar boek ‘De Zachte Weg’. “Het boek zal geen levens veranderen, maar kan wel dienst doen als gids of inspiratiebron”, klinkt het.

 1. Derdeprovincialer Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”
  Voetbal Limburg

  Derdepro­vin­ci­a­ler Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”

  Dit weekend start de eerste ronde van de Beker van België. Met de komst van derde nationaler Eendracht Termien treft Grimbie zondagmiddag meteen een leuke affiche. Toch kijkt trainer Ralf Wevers ie wat ongelukkig naar deze confrontatie uit. “Deze wedstrijd zal veel kijklustigen naar het terrein lokken, maar door de vele afwezigen wordt het meer dan waarschijnlijk een ongelijke strijd”, baalt Wevers.
 2. Honderd mensen komen bloed doneren in kasteeldomein van Alden Biesen: “Bijzonder om éindelijk eens binnen te kunnen kijken”
  PREMIUM
  Bilzen

  Honderd mensen komen bloed doneren in kasteeldo­mein van Alden Biesen: “Bijzonder om éindelijk eens binnen te kunnen kijken”

  Het Rode Kruis zakte donderdag af naar Alden Biesen voor een bloedinzamelactie. Honderd mensen kregen de kans om in de bijzondere setting van het kasteeldomein bloed te doneren. Een gebeuren dat kon rekenen op veel interesse, want er konden geen inschrijvingen meer bij. “En dat is heel fijn, want we kunnen die donaties zeker gebruiken”, aldus het Rode Kruis.
 3. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.