Naya.
Volledig scherm
Naya. © Natuurpunt

Er zat zeker een vierde wolf in Limburg: uitwerpselen gevonden in Nationaal Park Hoge Kempen

Limburg heeft dit jaar met zekerheid een vierde wolf over de vloer gehad. Dat bevestigt het Instituut voor Natuur en Bosonderhoud (INBO). “Het gaat om uitwerpselen, gevonden in Lanaken”, zegt expert Jan Gouwy. Er volgden ook waarnemingen in het Nationaal Park Hoge Kempen, maar of de wolf er nu nog zit, is niet duidelijk.

14 reacties

 • Christle Rondags

  2 jaar geleden
  @robert Jagers haten everzwijnen. Het is letterlijk het minst leuke dier om op te jagen. Eentje uitzetten is dan ook oerdom. Gelukkig krijgen we terug wolven die de everzwijnen bejagen.
 • Robert Anken

  2 jaar geleden
  De jagers : ook schuldig aan de verzwijnenplaag.
 • camiel michiels

  2 jaar geleden
  Is gemakkelijk iemand te betichten zonder bewijzen , denk niet dat de wolf veel schade aan de jacht gaat toebrengen zal zich steeds richten op gemakkelijke prooien zoals grondbroeiers ,schapen ,geiten noem maar op . Nu beloven ze 20000€ voor wie kan aantonen wie de dader is, Een wolvenleven is hier meer waard dan een mensenleven
 • billy brenders

  2 jaar geleden
  En men blijft maar zeggen dat een wolf hier niet thuishoort. Een wolf hoort hier meer thuis dan mensen en zijn er altijd geweest in deze regio maar zijn allemaal uitgemoord geweest door mensen dus stop met dat geklaag dat een wolf hier niet thuis hoort als wij degene zijn die overal hun huis afnemen.
 • Carl Kempeneer

  2 jaar geleden
  Ze kunnen daar wel wat wolven gebruiken met al die everzwijnen...
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.