Energiebevoorrading verzekerd bij Nelissen Steenfabrieken

Kesselt - VeldwezeltWie graag de wondere wereld van de baksteen wil ontdekken moet op zondag 2 oktober naar Kesselt - Veldwezelt. Daar zetten Nelissen Steenfabrieken de deuren open tussen 10u en 17u. De actie kadert in Open Bedrijvendag.

  1. Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van  Hoogstraten en verstevigen hun leidersplaats: “Het feestje blijft duren”
    voetbal eerste nationale

    Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van Hoogstra­ten en verstevi­gen hun leiders­plaats: “Het feestje blijft duren”

    Patro Eisden blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. Toch hadden de Maaslanders aan Hoogstraten een lastige klant. Pas in de absolute slotfase brak Eisden de dubbele muur van de hekkensluiter open. Roman Ferber en Jordan Renson ranselden telkens vanop de zestien de bal tegen de netten. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook bijzonder groot. “Ons sprookje blijft duren. We pakken een nieuwe driepunter en verstevigen onzeleidersplaats”, juichte een tevreden Yassin Gueroui.