Emily (22) heeft er nog geen seconde spijt van gehad dat ze ervoor gekozen heeft gedurende de lockdown thuis en niet in het psychiatrisch ziekenhuis te zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Emily (22) heeft er nog geen seconde spijt van gehad dat ze ervoor gekozen heeft gedurende de lockdown thuis en niet in het psychiatrisch ziekenhuis te zitten. © Karolien Coenen

Emily (22) heeft borderline en verblijft thuis: “De quarantaine is voor mij een verplichting om weer met mezelf te leren omgaan”

In je kot blijven is voor velen onder ons geen makkelijke opgave, zo ook voor Emily Palmaers (22). De Lanakense zit thuis in quarantaine, samen met haar soms donkere gedachten. Ze heeft namelijk borderline.

  1. Project ‘Onder de Radar’ gaat op zoek naar nieuwe verhalen uit WO II: “Unieke luchtfoto’s van toen zullen ons helpen”

    Project ‘Onder de Radar’ gaat op zoek naar nieuwe verhalen uit WO II: “Unieke luchtfoto’s van toen zullen ons helpen”

    In samenwerking met de Universiteit Gent heeft de provincie Limburg het participatieve project ‘Onder de Radar’ gelanceerd. Daarmee wil de provincie achtergelaten sporen uit de Tweede Wereldoorlog verzamelen. Het uitgangspunt zijn een reeks unieke luchtfoto’s die onlangs werden ontdekt. Uit elk van de 42 gemeenten in Limburg zal de komende maanden een spraakmakende getuigenis gedeeld worden.
  2. Vervoerregio Limburg vraagt mening van burgers over mobiliteitsuitdagingen

    Vervoerre­gio Limburg vraagt mening van burgers over mobili­teits­uit­da­gin­gen

    Vervoerregio Limburg organiseert vanaf vandaag een burgerbevraging onder de inwoners van de provincie omtrent de Limburgse mobiliteit. “We roepen iedereen op om input te geven. Met jullie ideeën wordt een toekomstscenario voor de vervoerregio opgemaakt waarmee we de belangrijkste mobiliteitsuitdagingen aanpakken”, zegt Lydia Peeters (Open Vld), Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken.