Het kinderopvangcentrum in Molenberg stond al enkele jaren leeg.
Volledig scherm
Het kinderopvangcentrum in Molenberg stond al enkele jaren leeg. © Borgerhoff

Domein Molenberg wordt weer natuur

REKEMHet voormalige kinderopvangcentrum, de villa en het schooltje op domein Molenberg worden afgebroken. Eigenaar Natuur en Bos (ANB) wil na jaren leegstand van het domein weer natuurgebied maken. In februari moeten de werken starten. Ex-bewoner Ronny Moors protesteert met klem tegen de sloop. "Het is bouwkundig erfgoed", vindt hij.

 1. Straks meer beklaagden dan juryleden in rechtszaal? Parket wil dertien verdachten doorverwijzen naar assisen in zaak rond ‘foltermoord’
  PREMIUM
  Tongeren

  Straks meer beklaagden dan juryleden in rechtszaal? Parket wil dertien verdachten doorverwij­zen naar assisen in zaak rond ‘folter­moord’

  Het parket wil maar liefst dertien verdachten doorverwijzen naar assisen in de zaak rond de ‘foltermoord’. Op 9 maart 2019 werd Hilal Makhtout thuis in Nieuwe Kempen door een aantal gemaskerde mannen ontvoerd. Hij werd naar het Waalse Forzée gevoerd, waar hij het leven liet. Als alle dertien verdachten doorverwezen worden, zullen ze met meer zijn dan het aantal juryleden.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.