De straat ligt vol weggesmeten rommel
Volledig scherm
De straat ligt vol weggesmeten rommel © Jempi Welkenhuyzen

Dolgedraaide man verschanst zich in huis en gooit zowat hele inboedel de straat op nadat deurwaarder passeert: speciale eenheden opgetrommeld

In Lanaken is de politie woensdagavond massaal ter plaatse moeten komen aan de Edgard de Caritatstraat om een dolgedraaide man in te rekenen. Die verschanste zich in zijn woning en viel eerder de politie aan nadat die samen met een deurwaarder passeerde. Vervolgens kegelde de man een heel deel van zijn inboedel de straat op.

 1. Colombiaanse dievenbende die universiteiten teisterde, riskeert tot drie jaar cel: “Een laptopdiefstal tijdens de examens veroorzaakt veel overlast”
  Hasselt

  Colombiaan­se dievenben­de die universi­tei­ten teisterde, riskeert tot drie jaar cel: “Een laptopdief­stal tijdens de examens veroor­zaakt veel overlast”

  Een Colombiaanse dievenbende met vijf leden vanaf 22 jaar teisterde een tijdlang de Vlaamse universiteiten. De Zuid-Amerikanen stonden op de loer en tijdens de (middag)pauzes gingen ze aan de haal met achtergebleven laptops van studenten en medewerkers. Aan de Hasseltse universiteit liepen ze tegen de lamp. Vier leden riskeren 36 maanden cel, één Colombiaan kijkt aan tegen 30 maanden cel.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is