De straat ligt vol weggesmeten rommel
Volledig scherm
De straat ligt vol weggesmeten rommel © Jempi Welkenhuyzen

Dolgedraaide man verschanst zich in huis en gooit zowat hele inboedel de straat op nadat deurwaarder passeert: speciale eenheden opgetrommeld

In Lanaken is de politie woensdagavond massaal ter plaatse moeten komen aan de Edgard de Caritatstraat om een dolgedraaide man in te rekenen. Die verschanste zich in zijn woning en viel eerder de politie aan nadat die samen met een deurwaarder passeerde. Vervolgens kegelde de man een heel deel van zijn inboedel de straat op.

 1. Vijftiger verdooft 20 jaar lang zeer jonge meisjes met ‘vreemde Fanta’, misbruikt hen en filmt alles: 15 jaar cel
  PREMIUM

  Vijftiger verdooft 20 jaar lang zeer jonge meisjes met ‘vreemde Fanta’, misbruikt hen en filmt alles: 15 jaar cel

  Een 54-jarige man uit Lanaken is veroordeeld tot 15 jaar cel omdat hij 20 jaar lang zeer jonge slachtoffers verkrachtte en aanrandde. De meeste slachtoffers waren meisjes uit zijn directe omgeving, zelfs zijn eigen dochtertje. Het meisje was amper vijf jaar oud toen het misbruik plaatsvond. G.C. mengde regelmatig drugs en slaapmiddelen in een ‘slecht smakende Fanta’ voor hij toesloeg. Zijn woning hing vol camera’s die het misbruik registreerden. Online verspreidde de vijftiger ook tienduizenden kinderpornografische foto’s en filmpjes. “Hij liet de slachtoffers zelfs geloven dat het misbruik ‘normaal’ was.”
 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”