Enrico Castigniani.
Volledig scherm
PREMIUM
Enrico Castigniani. © Photo News

ASSISEN. Enrico Castigniani schuldig aan moord op marktkraamster Inge: “Hij heeft zijn weloverwogen besluit om haar te doden tot uitvoering gebracht”

Lanaken/TongerenDe jury van het assisenhof in Tongeren heeft Enrico Castigniani veroordeeld voor de moord op zijn partner Inge Verstappen. De verdediging had aangehaald dat de ex-Fordarbeider uitgelokt werd toen hij de marktkraamster op 3 september 2018 met twee diepe messteken in de hals om het leven bracht om ‘haar het zwijgen op te leggen’.  Maar de jury veegde dat van tafel. “Het slachtoffer heeft zich niet tegen hem gekeerd. Hij was fysiek sterker en zij was bang van hem.”

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.