Slachtoffer Inge Verstappen
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Inge Verstappen © BELGA

ASSISEN. De goedlachse Inge veranderde in de maanden voor haar dood: “Ze keek altijd naar beneden en lachte niet meer”

Lanaken/TongerenDe laatste getuigen op het assisenproces van Enrico C. beschreven slachtoffer Inge als een vrolijke, goedlachse dierenvriend. Een marktkraamster in hart en nieren. Maar de laatste tijd was ‘de bloeiende bloem’ veranderd in een bang vogeltje. “Ze mocht van Rico zelfs niet meer alleen gaan wandelen. Ik heb haar vaak gevraagd: ‘In welke tijd leef jij, eigenlijk?’”

 1. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren