Amaury Capiot (Sport Vlaanderen-Baloise) droeg tijdens de Ronde van Luxemburg even de blauwe leiderstrui in het puntenklassement.
Volledig scherm
Amaury Capiot (Sport Vlaanderen-Baloise) droeg tijdens de Ronde van Luxemburg even de blauwe leiderstrui in het puntenklassement. © Photo News

Amaury Capiot over transfer naar ploeg van Nairo Quintana: “Gesproken, maar nog niks getekend”

Trekt Amauray Capiot volgend seizoen naar Arkéa-Samsic, de ploeg van Nairo Quintana? De geruchten zijn er alleszins. Capiot zelf geeft aan dat er gesproken is. “Ik heb nog niet getekend”, laat hij weten. De 27-jarige Lanakenaar is aan zijn zesde seizoen bij Sport Vlaanderen-Baloise bezig. Het is geen geheim dat hij al langer aast op een transfer naar een topploeg.

 1. Vijftiger verdooft 20 jaar lang zeer jonge meisjes met ‘vreemde Fanta’, misbruikt hen en filmt alles: 15 jaar cel
  PREMIUM

  Vijftiger verdooft 20 jaar lang zeer jonge meisjes met ‘vreemde Fanta’, misbruikt hen en filmt alles: 15 jaar cel

  Een 54-jarige man uit Lanaken is veroordeeld tot 15 jaar cel omdat hij 20 jaar lang zeer jonge slachtoffers verkrachtte en aanrandde. De meeste slachtoffers waren meisjes uit zijn directe omgeving, zelfs zijn eigen dochtertje. Het meisje was amper vijf jaar oud toen het misbruik plaatsvond. G.C. mengde regelmatig drugs en slaapmiddelen in een ‘slecht smakende Fanta’ voor hij toesloeg. Zijn woning hing vol camera’s die het misbruik registreerden. Online verspreidde de vijftiger ook tienduizenden kinderpornografische foto’s en filmpjes. “Hij liet de slachtoffers zelfs geloven dat het misbruik ‘normaal’ was.”
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk