De kiezelparking ruimt plaats voor 40 appartementen.
Volledig scherm
De kiezelparking ruimt plaats voor 40 appartementen. © Jempi Welkenhuyzen

40 appartementen op site Kiezelparking

LanakenProjectontwikkelaar Teide uit Lummen wil 40 appartementen bouwen in het centrum van Lanaken. Het projectgebied, op de hoek van de Stationsstraat en de site Kiezelparking, vormt een prominente plek in het straatbeeld.

 1. Nieuwe overnemers bieden Stijn Stijnen contractverlenging aan tot 2026: “Stijnen is essentieel in de verdere uitbouw van Patro Eisden”
  Voetbal Eerste nationale

  Nieuwe overnemers bieden Stijn Stijnen contract­ver­len­ging aan tot 2026: “Stijnen is essentieel in de verdere uitbouw van Patro Eisden”

  De nieuwe beheerders van Patro Eisden hebben niet lang geaarzeld om trainer Stijn Stijnen langer aan de club te binden. De ex-Rode Duivel die in 2018 coach werd bij de Maaslanders, tekende een contract voor vijf seizoenen. Patro promoveerde onder leiding van Stijn Stijnen naar eerste nationale en wil nu via een professionele aanpak doorstromen naar 1B.
 2. Krijgt Lanaken binnenkort vaccinatiecentrum? “We hebben een goede locatie op het oog”
  PREMIUM
  Lanaken

  Krijgt Lanaken binnenkort vaccinatie­cen­trum? “We hebben een goede locatie op het oog”

  Vlaanderen plant binnenkort de uitbouw van minstens 60 vaccinatiecentra om de ruime bevolking in te enten tegen het coronavirus. Zo komen er minstens 16 in Limburg, goed voor één tot twee vaccinatiedorpen per eerstelijnszone. Of Lanaken, een gemeente van zo’n 25.000 inwoners, de uitverkorenen wordt van ELZ Maasland? “Indien dat het geval is, hebben we al een locatie op het oog”, zegt burgemeester Marino Keulen (Open Vld).
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter