Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Jempi Welkenhuyzen

27-jarige vrouw gewond bij aanrijding

 1. Veertiger die kamers verhuurt voor prostitutie veroordeeld tot drie jaar cel: “hij profiteerde op een parasitaire manier van de buitenlandse meisjes”
  PREMIUM
  Lanaken/Bilzen/Maasmechelen

  Veertiger die kamers verhuurt voor prostitu­tie veroor­deeld tot drie jaar cel: “hij profiteer­de op een parasitai­re manier van de buitenland­se meisjes”

  Een 48-jarige man uit Lanaken is veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, een jaar minder dan de aanklager had gevorderd, omdat hij in 2018 en 2019 kamers ‘met sfeerverlichting’ verhuurde in panden in Genk, Lanaken, Bilzen en Maasmechelen. Buitenlandse meisjes die illegaal in België verbleven moesten hem een abnormaal hoge huurprijs betalen. Als ze dat niet konden, moesten ze de helft van hun inkomsten uit de prostitutie aan hem afgeven. “En dat leverde hem nog meer profijt op.”
 1. We zagen ze nog nooit zo veel vliegen: tien opmerkelijke Belgische UFO-meldingen uit 2020 verklaard
  PREMIUM
  Meulebeke/Antwerpen

  We zagen ze nog nooit zo veel vliegen: tien opmerkelij­ke Belgische UFO-meldingen uit 2020 verklaard

  Het Belgisch UFO Meldpunt in het West-Vlaamse Meulebeke kreeg vorig jaar 446 meldingen binnen van mensen die iets vreemds in de lucht hadden gezien. Dat is een stijging van 64 procent in vergelijking met 2019. Met dank aan de lockdown, waardoor we plots meer tijd hadden om naar de hemel te turen. En daar zitten enkele opvallende luchtverschijnselen tussen. Wij haalden de tien opmerkelijkste er voor je uit.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama