Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Jempi Welkenhuyzen

27-jarige vrouw gewond bij aanrijding

 1. TVO Dennis Hamers (E. Mechelen a/d Maas): “Ook in moeilijke coronatijden blijven we met Eendracht onze jeugd voetbalplezier aanbieden”

  TVO Dennis Hamers (E. Mechelen a/d Maas): “Ook in moeilijke coronatij­den blijven we met Eendracht onze jeugd voetbalple­zier aanbieden”

  Net als alle clubs beleeft eersteprovincialer Maasmechelen moeilijke coronatijden. Maar hoewel de inkomsten praktisch volledig wegvallen, blijft de Maasmechelse club ook in deze periode de kar van de jeugd trekken en de jongeren voetbalfun aanbieden. “Een dikke pluim voor de beheerraad die meteen na de lockdown-maatregelen het licht op groen zette om verder te gaan met de actieve jeugdwerking”, zegt TVO Dennis Hamers.
 2. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 3. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"