Voetballers van Laarne-Kalken staken de handen uit de mouwen in de Spar winkel in La Roche.
Volledig scherm
Voetballers van Laarne-Kalken staken de handen uit de mouwen in de Spar winkel in La Roche. © RV

Voetballers bieden helpende handen tijdens stage in Ardennen en ruimen supermarkt op

Laarne/La RocheTijdens de overstromingsramp van vorige week werd ook de Spar winkel in hartje La Roche zwaar getroffen. Dankzij de voetballers van Laarne-Kalken konden ze intussen heropenen. Op stage staken ze de helpende handen uit de mouwen. 

 1. Limburgs team Q1 Trackracing laat van zich spreken in Europa
  autosport

  Limburgs team Q1 Trackra­cing laat van zich spreken in Europa

  Het Limburgse Q1 Trackracing was afgelopen weekend present in de Tempel van de Snelheid ofwel de Italiaanse omloop van Monza en dat voor de voorlaatste manche van de GT Cup Open Europe. Kempenaar Jan Lauryssen pakte er zijn zesde en zevende zege van het seizoen, maar dat betekent niet hij al zeker is van de Europese titel. Het duo Dirk Schouten en Lucas Valkre, ook in de kleuren van Q1 Trackracing, werd in Monza zesde en tweede en blijft zo in de running voor de titel.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.