PZWLW
Volledig scherm
PZWLW © Didier Verbaere

Verdachte inbraak Kalken nog dezelfde dag gearresteerd

Kalken/WetterenIn de Scheestraat in Kalken werd op donderdag 25 februari een inbraak vastgesteld. De verdachte van deze feiten werd na doorgedreven opzoekingen nog dezelfde dag gearresteerd in Wetteren.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. In ‘De stille dood van Elza Corona’ schrijft geriater Lucien De Cock over sterven in eenzaamheid: “In laatste uur van je leven heeft iedereen recht op een naaste”
  Laarne

  In ‘De stille dood van Elza Corona’ schrijft geriater Lucien De Cock over sterven in eenzaam­heid: “In laatste uur van je leven heeft iedereen recht op een naaste”

  Dat de woonzorgcentra in ons land zwaar getroffen zijn en corona diepe wonden heeft geslagen in heel wat families, is een understatement. “Maar niemand hoort te sterven in eenzaamheid”, zegt geriater Lucien De Cock uit Laarne. In zijn nieuwe boek ‘De stille dood van Elza Corona’ verwoordt hij de frustraties van zoveel getroffen families.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York