Victor (85) is de eerste inwoner van Hof ten Kouter in Kalken die een vaccin krijgt.
Volledig scherm
Victor (85) is de eerste inwoner van Hof ten Kouter in Kalken die een vaccin krijgt. © Didier Verbaere

Vaccinaties voor 302 bewoners van rusthuizen Hof ten Kouter, Kouterhof en Zorgcentrum Lemberge: “99% van de bewoners is ingeënt”

Kalken/Heusden/MerelbekeDe Zorgband Leie en Schelde startte donderdagochtend met de vaccinatie van 302 bewoners van de woonzorgcentra Kouterhof in Heusden, Hof ten Kouter in Laarne en Zorgcentrum Lemberge in Merelbeke. “Vandaag wordt 99 % of 302 van de 306 bewoners gevaccineerd tegen Covid-19”, zegt een tevreden voorzitter Egbert Lachaert.

 1. Infrabel ging wel degelijk in de fout bij kaalkap in Sint-Denijs-Westrem: “Op verouderd plan stond natuurgebied niet ingekleurd”
  Sint-Denijs-Westrem

  Infrabel ging wel degelijk in de fout bij kaalkap in Sint-De­nijs-West­rem: “Op verouderd plan stond natuurge­bied niet ingekleurd”

  De kaalkap van de spoorwegberm achter de Sint-Denijslaan in Sint-Denijs-Westrem was dan toch niet zo geoorloofd als Infrabel liet uitschijnen. Dat geeft minister Gilkinet toe, na een vraag van kamerlid Joris Vandenbroucke. “Voor één zone was wel degelijk een kapvergunning nodig, en ik zal zulke uitschuivers in de toekomst niet meer pikken.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo