De Sint trok in een praalwagen door Kalken.
Volledig scherm
De Sint trok in een praalwagen door Kalken. © Gezinsbond Kalken

Sint te gast bij Gezinsbond Kalken

KalkenDe Gezinsbond van Kalken ontving Sinterklaas en zijn Pieten. De goedheilig man bracht samen met zijn pieten persoonlijk de cadeautjes aan huis bij de kinderen.

 1. De Galische Hoeve betreurt uitspraken eindredacteur ‘Het verhaal van Vlaanderen’: “Onze reconstructie is historisch correct”
  PREMIUM

  De Galische Hoeve betreurt uitspraken eindredac­teur ‘Het verhaal van Vlaanderen’: “Onze reconstruc­tie is historisch correct”

  Over het televisieprogramma ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ en is heel wat gezegd en geschreven. Rechts propaganda volgens de ene, een onvolledige waarheid volgens de andere. Ook Angela Pisani, directeur van het museum de Gallische Hoeve in Destelbergen, heeft enkele bedenkingen bij het programma en betreurt dat de makers geen contact met het museum opnam. “Onze reconstructie is nochtans historisch correct.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.