De feestvierders leken de coronamaatregelen tijdens het optreden even vergeten te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De feestvierders leken de coronamaatregelen tijdens het optreden even vergeten te zijn. © RV

Organisatie legt optreden Gene Thomas aan zomerbar stil: “Bezoekers hielden zich niet aan de maatregelen”

Achter het Kasteel van Laarne opende de Good Mood Summer Bar vrijdagavond de deuren met een optreden van Gene Thomas. Uit beelden blijkt dat niemand zich er aan de opgelegde maatregelen of sociale afstand hield. “Na overleg met de ordediensten en het kasteelbestuur hebben we uiteindelijk besloten om het evenement zelf twee uur vroeger dan gepland stil te leggen”, zegt de organisatie Vzw Samuse. 

 1. ‘De Warmste Avond’ met 900 kaarsjes voor alle medewerkers Zorgband Leie & Schelde: “Symbool voor hun moed en doorzettingsvermogen”
  Merelbeke/Destelbergen/Nazareth/Laarne

  ‘De Warmste Avond’ met 900 kaarsjes voor alle medewer­kers Zorgband Leie & Schelde: “Symbool voor hun moed en doorzet­tings­ver­mo­gen”

  Aan het Woonzorgcentrum in Lemberge vond dinsdagavond ‘De warmste avond’ plaats en werden 900 kaarsen aangestoken met de boodschap Zorgband Zorgt. “Uit appreciatie voor het harde werk van alle medewerkers in de Zorgband Leie en Schelde en hopelijk de start van de warmste weken van het jaar.”
 2. Personeel en bewoners WZC Avondvrede maken filmpje ‘voor alle mensen die we momenteel niet kunnen zien’
  Gent

  Personeel en bewoners WZC Avondvrede maken filmpje ‘voor alle mensen die we momenteel niet kunnen zien’

  Net als in alle rusthuizen worden de bewoners en het personeel van het woonzorgcentrum Avondvrede geconfronteerd met het coronavirus. Door de lockdownmaatregelen is het bezoek beperkt, en dat vindt niemand leuk. Daarom hebben het personeel en de bewoners samen een filmpje gemaakt. “Een mooie collage om licht en liefde te verspreiden naar familie en vrienden die wij al maanden niet of heel weinig zien”, klinkt het. En of wij bij HLN die boodschap mee konden verspreiden? Uiteraard. Geniet mee.
 3. Celstraf van 3 jaar en 6 maanden voor bestuurder die steeds dronken achter stuur kruipt: “Toonbeeld van falend beleid in verleden”
  Aalst

  Celstraf van 3 jaar en 6 maanden voor bestuurder die steeds dronken achter stuur kruipt: “Toonbeeld van falend beleid in verleden”

  Aalstenaar Patrick C. is door de politierechtbank in Aalst veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar en zes maanden. De man bleef steeds achter het stuur kruipen onder invloed van alcohol, ook al had hij in het verleden al eens een dodelijk ongeval veroorzaakt terwijl hij dronken was. “Er valt met u geen land te bezeilen, het is hoog tijd dat je nu eens stevig gaat nadenken", klonk het.
 4. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet

 2. Voetganger kan losgeschoten aanhangwagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan losgescho­ten aanhangwa­gen maar net ontwijken