Site-manager Wouter De Backer en communicatieverantwoordelijke An Schaubroeck.
Volledig scherm
PREMIUM
Site-manager Wouter De Backer en communicatieverantwoordelijke An Schaubroeck. © Didier Verbaere

Ook op Nationale Feestdag wordt gewerkt om nieuwe windmolen E17 op te bouwen

KalkenTerwijl u geniet van een deugddoende vakantie of op zijn minst een vrije dag op de Nationale Feestdag, wordt in Kalken duchtig doorgewerkt op de werf van Aspiravi nv langs de E17. Zij bouwen er een nieuwe windmolen met een as-hoogte van 135 meter. De wieken, elk goed voor 61 meter lengte worden woensdag en donderdag gemonteerd. Wij gingen een kijkje nemen op de werf. 

  1. OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotconcert en het vuurwerk mogen we niet doen”
    Gent

    OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotcon­cert en het vuurwerk mogen we niet doen”

    Zaterdag palmt OdeGand opnieuw de stad in, voor één keer niet als startschot voor het Festival van Vlaanderen, maar er middenin. Misschien is dat de reden waarom het populaire gebeuren nog niet helemaal is uitverkocht, of misschien durven mensen nog niet allemaal terug naar evenementen gaan. “Qua ticketverkoop mogen we zéker niet klagen", zegt Veerle Simoens, directeur van het Festival van Vlaanderen.