Ludieke hondenkoers
Volledig scherm
Ludieke hondenkoers © Didier Verbaere

Macharius ommegang en ludieke hondenkoers op Sinksenkermis Laarne

Van 7 tot 11 juni viert Laarne haar Sinksenkermis. Die wordt feestelijk geopend op zaterdag om 17 uur met het luiden van de klokken en gratis kermisattracties voor de kinderen. Ook de eeuwenoude Macharius Ommegang gaat uit op maandag. Tijdens de 37se Kleine Jaarmarkt is er opnieuw een ludieke hondenkoers.

 1. Niet zeker dat bpost aan de Zuid zal blijven: “Ze lieten mondeling weten geen gebruik te willen maken van ruimte die voorzien is in nieuwe Stadskantoor”
  Gent

  Niet zeker dat bpost aan de Zuid zal blijven: “Ze lieten mondeling weten geen gebruik te willen maken van ruimte die voorzien is in nieuwe Stadskan­toor”

  De kans bestaat dat bpost verdwijnt aan de Zuid, nochtans een belangrijk knooppunt in Gent. Dat meldt Veli Yüksel, en wordt bevestigd door de burgemeester. Nochtans is er in het nieuw te bouwen Stadskantoor in de oude bibliotheek specifiek plaats voorzien voor bpost. “Maar bij een rondgang begin oktober vertelden ze plots dat ze die ruimte niet zouden gebruiken, wegens te klein. We kregen daar nog geen formele bevestiging van”, aldus Mathias De Clercq.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery